plaat plaat plaat plaat

> Ga direct naar de inschrijvingen voor 2015
> Ga direct naar het inschrijfformulier

13e Donderhike, inschrijvingen geopend!!!!!

De 13e Donderhike is weer in aantocht. We zijn dan ook alweer druk bezig met alle voorbereidingen om er weer een geweldige hike van te maken!

Zaterdag 28 Maart 2015  zal in het teken staan van een kruistocht door het land over de welbekende Route 66. Op deze route zul je de weg moeten vinden van pompstation naar pompstation om uiteindelijk welvoldaan op het eindpunt te arriveren, alwaar je kunt genieten van een lekker hap en het nodige vocht.

Wil je een indruk krijgen van hoe de donderhike er de vorige jaren aan toe ging? Foto's en uitslagen van vorige jaren vind je hier.

Wat is de DonderLight?

De DonderLight is de 1-daagse versie van de Donderhike, welke sinds 2003 jaarlijks plaats in het laatste weekend van maart. Het is één van de echte hikes voor 17+ in Nederland! Je loopt een uitdagende route door mooie natuurgebieden. De route van de DonderLight zal zo'n 35+ km bedragen en voor de echte bikkels zijn er natuurlijk altijd de mogeijkheden tot het lopen van de langpunten. Bij de DonderLight hoeft je tentje dus niet mee in de rugtas in tegenstelling tot de oorspronkelijke 2-daagse Donderhike, maar de DonderLight is de DonderLight niet als je toch een beetje moet afzien. Daarom is ieder teamlid verplicht een backpack met zich mee te dragen, met een gemiddeld gewicht van 7 kg p.p. (dus in een team mag er een verdeling plaatsvinden) tijdens deze hike. De DonderLight een mooie uitdagende hike met veel lachen, vette posten, een uitgebreid diner en een lounge party op zaterdagavond!

Waarom de DonderLight?

Naar aanleiding van ontvangen feedback van onze voorgaande deelnemers van de Donderhike, is gebleken dat starten vrijdagavond behoorlijk wat voeten in de aarde had om dit voor elkaar te krijgen. Daarom dit jaar het besluit een pilot te doen met de één-daagse versie van de Donderhike, te weten de DonderLight. Tijdens deze pilot gaan wij digitaal, de deelnemers krijgen tijdens deze tocht de mogelijkheid om met hun eigen meegebrachte mobiele internetverbinding hun positie op de ranglijst 'live' te bekijken en hun looptijden te vergelijken met andere deelnemers. Onze postbemanning zal  bij binnenkomst van een groep de tijden 'live' loggen zodat het overzicht per direct zal worden bijgewerkt.
In de tocht zullen wij gebruik gaan maken van diverse digitale technieken, hierbij te denken aan de QR -code en het verzenden van berichten via een  UDP-tool. Betreffende apps zullen door de deelnemende hikers op hun mobiele applicatie moeten worden geinstalleerd.

Wanneer is de DonderLight?

De DonderLight is het laatste weekend van maart en zal starten zaterdag 28 maart 2015 en eindigen zondag 29 maart 2015.
Op zaterdag start je vanaf een nader te ontvangen locatie op een nader te ontvangen tijdstip en zal via een spectaculair opgezette route het einddoel bereiken. Afsluiting zal zijn op Thorheim (het huis van Thor, de God van de donder), waar dan een uitgebreid diner voor je klaar staat en waar je lekker kunt na kletsen en luieren in onze eigen lounge. Uiteraard bestaat hier de mogelijkheid om je tentje op te zetten, zondag 's morgens kun je dan nog nagenieten met het ouderwetse broodje "met".

Wat kost de DonderLight?

De kosten zijn rond de € 20,-- per deelnemer.Wat je daarvoor terugkrijgt is het volgende:

  • Allereerst een geweldige gave hike! (vraag het de deelnemers)
  • Een goed verzorgde route door mooie (natuur)gebieden
  • Posten met veel creativiteit en natuurlijk de nodige versnaperingen, lunch en ontbijt
  • Een uitgebreid diner op zaterdagavond (dus geen kleffe hap macaroni of zo)

Hoe kan ik me opgeven?

Je kan je opgeven door het opgaveformulier hieronder in te vullen. Op deze pagina wordt tevens bijgehouden welke teams zich allemaal hebben aangemeld.

Let op!
  • Na inschrijving krijg je per mail een bevestiging met een betalingsverzoek. Je inschrijving is pas compleet als het volledige bedrag van je team is overgemaakt. Betaling bij start is ook mogelijk, maar dan betaal je € 25,-- per persoon i.p.v. € 20,-- p.p.
  • De minimum leeftijd is 17+ jaar
  • Er zijn slechts 65 inschrijvingen mogelijk, wees dus snel!
Als je na een paar dagen nog niets gehoord hebt neem dan contact op met donderhike@thorheim.nl 

Inschrijfformulier

Naam contactpersoon:
Adres:
Postcode & Woonplaats:  
E-mailadres:
GSM-nummer*:
Naam loopgroepje:
Aantal deelnemers: x € 20,00
        * geef hier het telefoonnummer op waarop je tijdens de hike bereikbaar bent.

Wil jij op de hoogte blijven?

Volgs ons dan op twitter @donderhike of facebook.
Deel je ervaringen en maak anderen net zo enthousiast als je zelf!

Bekijk onze teaser:


plaatje
   

Inschrijvingen 2015

Groepsnaam Aantal personen Betaald
 Bavianen 4 Ja
 FC Knudde 3
 FC Bikkels
4
 
 
 
 
 
 
Totaal 11