Hoe hike je (online)?

Wat leuk dat je onze online koningsdag-hikes wilt lopen! Maar hoe werkt het hiken dan?

Het eerste stuk is gelukt, je hebt de pagina voor het hiken gevonden! Een hike lopen betekent dat je van een beginpunt naar het eindpunt loopt aan de hand van routetechnieken. Normaal doen we dat in de buitenlucht, maar omdat het dit jaar niet mogelijk is vanwege de coronaregels, hebben we nu een online hike gemaakt! Dat betekent dat je de hike in de streetview van Google Maps gaat lopen. De routetechniek die je hiervoor moet gebruiken, is de kruispunt route. De uitleg van de kruispunt route kan je hier vinden!

 

 

Wat heb je nodig?

Om de hikes goed te kunnen lopen, moet natuurlijk weten hoe de routetechniek werkt. Zorg er dus voor dat je de uitleg van de kruispunt route goed hebt doorgelezen.
Verder heb je nodig:

  • Een computer / laptop / telefoon met Google Maps en internet
  • De route (zie hier onder)
  • De invulkaart en een pen
  • Een vervoersmiddel (fiets, auto of lopend) om naar de eindpunten toe te gaan

Wat moet je doen?

Onderaan deze pagina staan 4 hikes. Achter elke hike staat een linkje. Als je hierop klikt, ga je naar het startpunt in Google Maps. Zorg ervoor dat je in de streetview zit! Kijk op de route welke kant je op moet. Aan het einde van de route staat een huisnummer van een straat ergens in Doorn. Om het wachtwoord te kraken, moet je de invulkaart pakken, je schoenen aandoen en naar dat huis fietsen/lopen/rijden. In de tuin of voor het raam van dat huis, staan 1 of 2 scouting-voorwerpen. (Let op: er zullen ook plantjes of andere voorwerpen te zien zijn, maar het gaat echt om voorwerpen die je in een scoutinggebouw kan tegenkomen.) Vul dat voorwerp in op de invulkaart bij het nummer van de hike die je hebt gelopen. Als je alle 4 de hikes hebt gelopen en alle voorwerpen hebt gevonden, kan je de puzzel onderaan de invulkaart oplossen. Als je op de link onder deze tekst klikt, ga je naar een pagina waar een geheime map staat. Vul daar het wachtwoord in voor een speciale verrassing….

LET OP: in het wachtwoord mag je GEEN hoofdletters gebruiken!

Klik hier om naar de geheime map te gaan.

Succes!

Veel succes met de hike!

Vond je het leuk en zou je ook een keer fysiek mee willen doen met een van onze opkomsten? Neem dan vooral contact op met je leeftijdsgroep!

De geheime woorden van de Koningsdag Escaperoom zijn: WILLEMALEXANDER MAXIMA

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog