Oliebollenactie Informatie

Maandag 30 december 2019

Ieder jaar houden wij een oliebollenactie, deze vindt altijd plaats op 30 december van 09:30 tot 17:00 uur. Al onze leden worden hierbij ingezet. Niet alleen de jeugdleden bij het verkopen ervan langs de deuren, maar ook de leiding en bestuursleden werken aan deze actie mee. We bakken, verpakken en verkopen alles geheel zelf! U steunt Scouting Thorheim uit Doorn daarmee, want de helft van de opbrengst is voor onze vereniging. Wij hebben uw hulp dus keihard nodig!

Onze oliebollenactie houden wij in goede samenwerking met Echte Bakker Kees van der Woerd. Hij ziet erop toe dat de oliebollen, die overigens dezelfde dag vanaf 04:00 uur 's ochtends door onze eigen leden worden gebakken, wel blijven voldoen aan de daarvoor gestelde eisen. Op deze manier kunnen wij u een 100% superverse en ambachtelijke oliebol garanderen.

Bakker van der Woerd Doorn jeugdleden

Verder zullen onze leden nog steeds bij u aan de deur komen op zaterdag 29 december 2018 met de vraag of u oliebollen wilt afnemen. U steunt onze vereniging daarmee, want de helft van de opbrengst is voor ons en gebruiken wij voor het in stand houden van ons clubhuis en het blijven bieden aanbieden van scouting aan iedereen. Wij hebben uw hulp dus keihard nodig!

U kunt onze oliebollen ook kopen in onze marktkraam in de Thorheimpassage tussen de Etos en de Albert Heijn of natuurlijk alvast voorbestellen via onze webshop! Ook zo kunt u ons steunen.

 

Bakker van der Woerd Doorn
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog